Srnčí guláš minutkový
Srnčí guláš minutkový |
500g srnčí kýty 4 lžíce oleje sůl mletá sladká paprika mletý pepř 2 lžíce másla 2 cibule 60g žampiónu 2 lžíce rajčatového protlaku 8 lžic vývaru z kostí nebo vody
Příprava:
Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme přes vlákna na hranolky, pokapeme lžící oleje a necháme v chladničce dva dny nakřehnout. Před přípravou ji osolíme, okořeníme a prudce osmahneme na rozehřátém oleji a másle. Pak přidáme na nudličky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampióny, osmažíme, vmícháme rajčatový protlak, smažíme ještě minutu, zalijeme vývarem nebo vodou, povaříme další minutu a hned podáváme s opečenými brambory.
Doporučená příloha: knedlíky