SRNČÍ Po myslivecku S CHLEBEM přeji Dobrou chuť! |
Srnčí guláš po myslivecku
Zvěřina:
Odleželé srnčí plecko
Postup:
Na rozpáleném másle usmažíme do červena nakrájenou mrkev, celer, petržel a cibuli.
Zalijeme vodou, přidáme celý pepř, nové koření, bobkový list a tymián.
Do toho vložíme na kostky nakrájené, odleželé srnčí plecko, které jsme oprali a osolili. Zvěřinu přiklopíme a dusíme na mírném ohni do měkka. Podle potřeby přilijeme do šťávy trochu vřelé vody.....
Měkké maso vyjmeme, zbývající šťávu zaprášíme 2 lžicemi hladké mouky, zalijeme vývarem z kostí a do hotové přidáme na plátky nakrájené okurky, nakládané hříbky nebo květák.
DOBROU CHUŤ!