U zvěřiny vždy záleží na úpravě masa, aby bylo pěkně měkké... |
Je nastříleno...staženo a naloženo... prasátka už zase běhají sem tam bude tuhá zima a potřebují potravu. No nekrmte je...prásk už leží! Lesu a lovu zdar!
Ingredience pro přípravu jídla
1 kg kančího masa (nejlépe plec)
5 lžic másla
3 velké cibule
300 g slaniny
0,5 l červeného vína
2 lžíce mouky
0,05 l rumu
vývar
sůl, pepř, kmín
-
Postup přípravy a vaření :
Čtěte celý postup................."U zvěřiny vždy záleží na úpravě masa, aby bylo pěkně měkké."
Dobrou chuť!
A stále dobrou trefu !
#Kančí gulášek, Zvěřina a kuchyně myslivce, Zvěřinové recepty, Sele prasete divokého, Černá zvěř,